Gisteren gemist: Feyenoord niet langs Angers, Bologna wil Henrix

25 juli 2019, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 24 juli.

Feyenoord gelijk tegen Angers, hoofdrollen voor Berghuis en Fer

Feyenoord heeft het blazoen in de voorbereiding ietwat opgepoetst. De Rotterdammers boekten woensdagavond een gelijkspel tegen Angers (2-2). Hoewel Feyenoord niet won, kon Jaap Stam tevreden zijn over het vertoonde spel van zijn ploeg. Een hoofdrol was er voor Steven Berghuis, maar ook voor Leroy Fer. De middenvelder is bij Feyenoord om fit te worden en liet als basisspeler een goede indruk achter.

Fer mag steeds meer gaan hopen op contract bij Feyenoord

Voor Leroy Fer lonkt een contract bij Feyenoord. Na vandaag (woensdag), als de Rotterdammers oefenen tegen Angers, komt er een besluit. "We kijken of we eruit kunnen komen en wat we richting hem kunnen doen", zegt Jaap Stam, die hem in de basis liet beginnen.

'Ook Hendrix kan naar Bologna, Italianen moeten zich nog melden'

Jorrit Hendrix kan naar Bologna. Volgens De Telegraaf nemen de Italianen de middenvelder graag over van PSV. Het wachten is op het moment dat de Serie A-club zich officieel meldt in het Philips Stadion. Ook het Eindhovens Dagblad meldt de belangstelling. Bologna zou ongeveer zeven miljoen euro over hebben voor Hendrix.

Willem II verkoopt Meissner aan het Hongaarse Puskas Akademia

Willem II heeft verdediger Thomas Meissner verkocht aan het Hongaarse Puskas Akademia. De Tilburgers melden dat via de officiële kanalen. Willem II trok eerder vandaag (woensdag) met Sebastien Holmén al een vervanger aan voor Meissner, die zelf voor twee seizoenen tekende in Hongarije.

Dianessy van Fortuna Sittard raakt opnieuw zwaar geblesseerd

Enorm sportief leed blijft Djibril Dianessy achtervolgen. De 23-jarige aanvaller van Fortuna Sittard heeft opnieuw een zware knieblessure opgelopen, zo melden de Limburgers. In maart keerde Dianessy nog terug na een kruisbandblessure, die hem twaalf maanden aan de kant hield.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen