Zrinjski toont respect voor FC Utrecht en het Nederlandse voetbal

24 juli 2019, 23:57   Bijgewerkt: 25 juli 2019, 00:00

Zrinjski heeft een goed beeld van FC Utrecht. Trainer Hari Vukas zag de Domstedelingen verschillende keren aan het werk. De ploegen spelen donderdag tegen elkaar in de voorronde van de Europa League. "Utrecht kan goed aanvallen en beschikt over veel spelers van kwaliteit", aldus Vukas.

"We weten veel van ze", citeert het clubkanaal van Utrecht de keuzeheer van de opponent, die lovend is over het Nederlandse voetbal. "Iedereen weet dat het Nederlandse voetbal groot is in Europa. Topniveau. We hebben heel veel respect voor het Nederlandse voetbal. Voor de competitie, en voor FC Utrecht."

De Bosniërs loeren morgen in De Galgenwaard op een uitdoelpunt. "Volgens ons is het zaak om in deze twee wedstrijden tegen FC Utrecht gefocust te zijn en compact te verdedigen. Dat we al wedstrijd in de benen hebben, kan goed zijn. Maar het kan ook niets betekenen. Ja, wij hebben in elk geval drie wedstrijden ritme. Maar we weten ook hoe sterk FC Utrecht is en dat ze er honderd procent klaar voor zullen zijn."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen