Van den Berg maakt officieus Liverpool-debuut in VS

25 juli 2019, 08:44

Sepp van den Berg heeft zijn eerste minuten gemaakt als speler van Liverpool. De Nederlander kwam in de nacht van woensdag op donderdag (Nederlandse tijd) kort in actie tegen Sporting Portugal. Die wedstrijd eindigde in 2-2.

Al na vijf minuten kwam Sporting op voorsprong tegen Liverpool. Uitgerekend Bruno Fernandes, die naar verluidt in belangstelling staat van Liverpool, opende de score. Liverpool ging ondanks die tegengoal rusten met een 1-2 voorsprong. Divock Origi en Georginio Wijnaldum maakten de goals. Wendel zorgde er namens Sporting na de pauze echter voor dat het duel in de Verenigde Staten in 2-2 eindigde.

Virgil van Dijk en Wijnaldum stonden in de basis bij Liverpool en verlieten het veld na 75 minuten. De zeventienjarige Van den Berg kwam in de absolute slotfase in het veld. Hij loste in de 89ste minuut Joel Matip af en maakte zodoende zijn officieuze debuut. Tijdens de eerste vier duels was hij door problemen met de FIFA nog niet in actie gekomen. Het duel met Sporting was de laatste wedstrijd van Liverpool in de VS.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen