Vente eerste spits van Feyenoord: "Beide handen aangrijpen"

25 juli 2019, 09:48

Een ruime week voor de start van de Eredivisie is Dylan Vente de eerste spits van Feyenoord. De aanvaller stond woensdag in de basis tegen Angers (2-2) en hoopt ook in de Eredivisie de aanvalsleider te zijn. Hij profiteert van de blessure van Nicolai Jørgensen en het stoppen van Robin van Persie,

Vente stond woensdag in de basis tegen Angers en kreeg een grote kans. Dat hij die miste, zorgt voor teleurstelling. "Die bal op de paal moet er gewoon in. Je snakt naar een doelpunt", zegt de twintigjarige aanvaller tegen RTV Rijnmond. Vente scoorde tot dusver pas twee keer in de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Toch is hij momenteel de eerste spits. ''Voorlopig wel ja, zoals het er nu voor staat. Wat er gaat gebeuren weet je niet. Die kans moet je met beide handen aangrijpen. Het kan nog veel beter", zegt Vente, die zag dat het achterin niet goed stond en dat de tegengoals makkelijk vielen. "De restverdediging moet bij ons op orde komen te staan, je zag nu dat dat bij de tweede goal mis ging."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen