Mechelen neemt maatregelen tegen rebellerende Verrips

25 juli 2019, 21:20   Bijgewerkt: 25 juli 2019, 21:27

KV Mechelen heeft donderdag via de officiële kanalen bekendgemaakt maatregelen te zullen nemen tegen Michael Verrips. De 22-jarige Nederlandse doelman probeert een breuk te forceren en komt al enige tijd niet meer opdagen op de training. Onlangs stuurde Verrips de Belgische club een aangetekende brief om zijn contract te beëindigen.

Vanwege matchfixing - waarvoor Mechelen is veroordeeld - wil Verrips eenzijdig zijn contract opzeggen. 'Dat heeft er uiteraard niets mee te maken', reageert de Belgische club in een statement. 'Dit is een manoeuvre van de speler en zijn omgeving om goedkoop een transfer te forceren, want we hebben hem van elke stap in de procedures van de afgelopen maanden op de hoogte gebracht.'

Mechelen laat weten dat Verrips zich tot voor kort voorbeeldig gedroeg. 'Over een transfer kon steeds gesproken worden. Dat had een win-win-situatie kunnen zijn. Het is vreemd dat hij en zijn entourage nu zijn sportieve toekomst op het spel zetten', aldus de club, die aankondigt maatregelen te nemen tegen de werkweigeraar. Naar verluidt aast Verrips op een overgang naar Sheffield United, dat komend seizoen uitkomt in de Premier League.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen