Feyenoord haalt Leroy Fer definitief terug naar De Kuip

25 juli 2019, 22:04   Bijgewerkt: 25 juli 2019, 23:57

Leroy Fer keert definitief terug naar Feyenoord. De club uit Rotterdam maakt donderdagavond via de officiële kanalen bekend dat de 29-jarige middenvelder zijn handtekening heeft gezet onder een contract voor één seizoen. In de overeenkomst is de optie opgenomen om de samenwerking met een extra jaar te verlengen.

De elfvoudig Oranje-International trainde al een tijdje mee bij de Rotterdammers. Beide partijen spraken onlangs de wens uit om weer met elkaar in zee te gaan. Fer debuteerde op zeventienjarige leeftijd voor Feyenoord en speelde in totaal 104 officiële wedstrijden voor de Rotterdammers. In 2011 ruilde de middenvelder Feyenoord in voor FC Twente, waarna hij ook uitkwam voor Norwich City, Queens Park Rangers en Swansea City.

"Feyenoord is de club waar ik groot ben geworden. Ik ben de club altijd blijven volgen en bij mijn terugkeer voelde ik ook weer meteen: mijn hart ligt hier. Ik ben heel erg blij om weer terug te zijn. Ik voel me sterker en fitter worden en ga alles op alles zetten om zo snel mogelijk weer terug op mijn oude niveau te zijn, om zo met Feyenoord, de spelers en de technische staf een mooi seizoen tegemoet te gaan", aldus Fer.

De voorbije periode heeft Fer een goede indruk gemaakt bij de Rotterdammers. Tegen Karlsruher (1-0) en Angers (2-2) speelde de middenvelder een helft mee. "We zijn blij dat we de komst van Leroy uiteindelijk zo snel rond kunnen hebben maken. Leroy heeft, ook weer de afgelopen weken op 1908, aangetoond een begaafde voetballer te zijn die ons middenveld een echte impuls geeft. Zowel met zijn voetbalkwaliteiten als met zijn leiderschap", reageert technisch directeur Sjaak Troost.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen