Lindgren optimistisch over return tegen AZ: "Goed gevoel"

26 juli 2019, 09:27

Rasmus Lindgren was weer even terug op Nederlandse bodem en sleepte met zijn club BK Häcken een punt uit het vuur tegen AZ in de voorronde van de Europa League. Dat het de Zweden niet lukte een uitdoelpunt te maken met het oog op de return in eigen huis, voelt als een smetje voor de ervaren middenvelder.

"Wij hadden gehoopt dat we zouden scoren", zegt de 34-jarige aanvoerder van Häcken tegenover Veronica. Lindgren vond zijn ploeg niet goed voor de dag komen. "Het was een zware wedstrijd en wij speelden niet best. We waren onwennig aan de bal en ik had gehoopt dat we meer konden doen met de bal." Toch geeft Lindgren zijn ploeg een compliment. "We hebben goed verdedigd. Zij hebben een paar grote kansen gehad, maar niet veel."

Lees ook: Frustrerende avond voor AZ: "Het leek soms wel schaken"

De oud-speler van Ajax en FC Groningen kijkt dan ook met vertrouwen uit naar de return in eigen land. "Wij gaan met een redelijk goed gevoel naar volgende week toe. AZ is een goed voetballende ploeg met goede spelers, maar zij hadden moeite om door te komen en dat is onze verdienste."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen