De Graafschap haalt verdediger Van Heertum (21) binnen

26 juli 2019, 10:14   Bijgewerkt: 26 juli 2019, 13:50

De Graafschap heeft een nieuwe speler aan de selectie toegevoegd. Jasper van Heertum komt de club uit Doetinchem versterken. Hij komt over van Telstar en wordt bij club uit de Eerste Divisie herenigd met trainer Mike Snoei, die eveneens de overstap maakte vanuit Velsen-Zuid.

Van Heertum was de laatste weken al op proef bij De Graafschap en liet daar een dusdanig goede indruk achter dat hij permanent op De Vijverberg aan de slag gaat. De 21-jarige centrale verdediger tekent een contract voor twee seizoenen. Bovendien kan De Graafschap zijn contract daarna nog met een extra jaar verlengen. Voor zijn periode bij Telstar stond Van Heertum onder contract bij het Belgische Lommel United en speelde hij in de jeugd van PSV.

"Ik ben blij met mijn contract in Doetinchem", zegt Van Heertum op de clubwebsite. "Vanaf het begin voelde het goed, ik kijk uit naar de eerste thuiswedstrijd. Het oplopen in dat sfeervolle stadion lijkt mij geweldig." Ook technisch manager Peter Hofstede is blij met het aantrekken van de centrale verdediger, die ook als back uit de voeten kan. "Hij is een speler die goed kan voetballen, maar ook in de duels zijn mannetje staat. Wij zijn erg content met zijn komst."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen