Pochettino zegt sorry tegen Manchester United voor hard Spurs

26 juli 2019, 10:44

Tottenham Hotspur-trainer Mauricio Pochettino heeft zijn excuses aangeboden aan de spelers en technische staf van Manchester United voor het harde spel van zijn ploeg in de oefenwedstrijd tussen beide teams. United won het vriendschappelijk duel met 2-1.

Onder meer Moussa Sissoko en Delle Alli deelden flink uit richting hun tegenstander en dat wekte ergernis bij hun Argentijnse manager. "Mijn excuses aan Manchester United namens onze spelers," zei Pochettino volgens de BBC. "Ik was een beetje geïrriteerd over sommige situaties. Ik was niet gelukkig, omdat je op sommige momenten te laat kunt zijn en er iets kan gebeuren", doelt hij op het veroorzaken van blessures.

Lees ook: Manchester United weet na Internazionale ook Spurs te verslaan

Pochettino vindt dat zijn spelers zich meer moeten realiseren dat het om oefenduels gaat. "Soms moet je agressief zijn en met passie spelen, maar de focus ligt op het opbouwen van onze fitheid en het ontwikkelen van de manier waarop we willen spelen." Zijn collega Ole Gunnar Solskjaer van Manchester United vindt de excuses van Pochettino niet nodig. "Wij kregen tackles te verwerken, maar wij gaven ze zelf ook. Ik denk dat het een hele goede wedstrijd was."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen