Foto uitgelekt: Vermaelen lijkt op weg naar Japan

26 juli 2019, 12:22

Thomas Vermaelen zet zijn loopbaan zo goed als zeker voort in Japan. De 33-jarige Belgische verdediger staat op het punt een contract te tekenen bij Vissel Kobe. Op een foto die via Instagram is opgedoken, staat Vermaelen in een shirt van de Japanse club. Die foto is inmiddels weer verwijderd.

Bij Vissel Kobe staan grote namen als Andres Iniesta, David Villa en Lukas Podolski onder contract. Vermaelen is sinds deze zomer transfervrij na zijn vertrek bij FC Barcelona. Volgens het Belgische Sporza was Vermaelen eerder dicht bij een overgang naar Al-Arabi in Qatar, maar dit ging niet door. Volgens Sporza is Vermaelen op dit moment in Japan en laat de uitgelekte foto zien dat een transfer niet lang meer op zich laat wachten. Hij gaat daar naar verluidt voor 2,5 jaar tekenen.

Degradatie 

Vermaelen speelde in Nederland voor Ajax en RKC Waalwijk en vertrok in de zomer van 2009 vanuit Amsterdam naar Arsenal. De blessuregevoelige international van de Rode Duivels ging in 2014 naar Barcelona, dat hem tussendoor nog een seizoen verhuurde aan AS Roma. Hij moet samen met de andere grote namen Vissel Kobe uit het slop zien te trekken, aangezien de club teleurstellend vijftiende staat in de Japanse competitie en moet vechten tegen degradatie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen