FC Barcelona verlengt contract Lieke Martens: "Heel erg blij"

26 juli 2019, 12:02   Bijgewerkt: 26 juli 2019, 15:09

FC Barcelona gaat het contract van Lieke Martens verlengen. De smaakmaker van de Oranje Leeuwinnen zal in de komende dagen een contract tekenen tot de zomer van 2022, zo laat de club via de officiële kanalen weten.

De 26-jarige Martens gaat nu haar derde seizoen in bij Barcelona, dat haar in 2017 overnam van het Zweedse FC Rosengård. Dat jaar werd zij Europees kampioen met het Nederlands elftal en verkozen tot beste voetbalster van de wereld. Barcelona wil de huidige verbintenis nu dus met drie jaar verlengen. Afgelopen seizoen bereikte zij met de Spaanse club de finale van de Champions League, die werd verloren van Olympique Lyon. 

Afgelopen zomer bereikte Martens met de Oranje Leeuwinnen de finale van het WK, maar deze ging verloren tegen de Verenigde Staten. Als de contractverlenging deze dagen rond gaat komen, zal Martens als speelster van Barcelona gaan aantreden met Oranje op de Olympische Spelen in Tokio volgend jaar. 

Onvergetelijk

"Ik ben heel erg blij mijn contract bij Barcelona te verlengen", reageert Martens in een videoboodschap op het clubkanaal van Barcelona. "Ik kijk heel erg uit naar de komende seizoenen. Laten we het onvergetelijk maken met z'n allen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen