'Spartak Moskou wil Til na mistasten bij Pereiro'

26 juli 2019, 13:32   Bijgewerkt: 26 juli 2019, 14:34

Spartak Moskou heeft belangstelling voor Guus Til. De middenvelder van AZ moet naar Rusland komen, omdat de club er niet in is geslaagd Gaston Pereiro los te weken bij PSV. Het is de vraag of Til de overstap naar Moskou wil maken. Het Algemeen Dagblad schrijft dat Spartak Moskou in ieder geval flink zal moeten betalen voor het talent van AZ.

Volgens de krant heeft de Russische club AZ inmiddels laten weten dat zij Til willen overnemen en met een bod gaan komen. Hoeveel geld zij voor de 21-jarige middenvelder willen betalen, is nog niet duidelijk. Eerder wilde de club Pereiro overnemen van PSV en bereikte het een akkoord met de Eindhovenaren over een transfer van tussen de 10 en 15 miljoen euro. De zaakwaarnemer van Pereiro zette echter een streep door die transfer en dus kijkt Spartak Moskou verder.

Lees ook: 'Domper voor PSV: transfer Pereiro naar Moskou ketst af'

Lang contract

Til doorliep de jeugdopleiding van AZ en is inmiddels aanvoerder van de club uit Alkmaar. Hij heeft nog een contract tot de zomer van 2023. Afgelopen seizoen kwam de nummer tien tot twaalf doelpunten in de Eredivisie en had hij met goals tegen zowel Ajax als PSV een belangrijk aandeel in de beslissing van de titelstrijd. Hij speelde vorig jaar één interland voor Oranje, dat was de oefenwedstrijd tegen Portugal. Gisteravond speelde hij nog negentig minuten mee met AZ tegen BK Häcken in de voorronde van de Europa League. Dit duel eindigde in 0-0. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen