'Bayern München laat oog vallen op talent NEC'

26 juli 2019, 15:05

Bayern München wil de 20-jarige Belgische aanvaller Mike Trésor Ndayishimiye overnemen van NEC. Bij de Duitse recordkampioen zou hij aan moeten sluiten bij het tweede elftal, dat schrijft De Gelderlander. NEC wil niet op de geruchten ingaan, maar kan het geld wel goed gebruiken.

Bayern wil Ndayishimiye direct overnemen van de Nijmegenaren, waar hij nog een contract tot de zomer van 2021 heeft. Hoeveel geld de Duitsers voor hem willen betalen, is niet bekend. De krant schrijft dat het bedrag NEC kan helpen om gaten in de begroting te dichten. Deze zijn ontstaan, omdat het NEC maar niet lukt om weer terug te keren naar de Eredivisie.

Ndayishimiye speelde pas één seizoen in de hoofdmacht van NEC en kwam daarin tot 27 wedstrijden. De snelle aanvaller was goed voor zes doelpunten. Hij begon zijn loopbaan in de jeugd van Anderlecht en vertrok naar NEC om daar meer speeltijd te krijgen. Hij had toen ook de keuze om te verkassen naar Juventus, Liverpool of AS Monaco, maar koos voor de Nederlandse Eerste Divisie. Nu wacht mogelijk dus alsnog een overstap. In dit geval naar het derde niveau in Duitsland, want daar is het tweede team van Bayern München actief.

Player Special bij TOTO: win 7

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen