ADO gelijk bij invalbeurt Kramer, RKC Waalwijk verliest van NEC

26 juli 2019, 22:13

ADO Den Haag heeft de oefencampagne afgesloten met een gelijkspel tegen OH Leuven (1-1). Meest opvallende speler was Michiel Kramer, die speeltijd kreeg bij ADO. RKC Waalwijk ging in hun laatste test onderuit. NEC was vrijdagavond met 2-1 te sterk.

ADO Den Haag - OH Leuven 1-1

Kramer speelde ruim een kwartier mee in het oefenduel met OH Leuven. De spits loopt deze week bij zijn oude club rond, in de hoop een contract te verdienen. Bij zijn invalbeurt was de eindstand al bereikt. Halverwege keek ADO tegen een 1-0 achterstand. Met een mooie omhaal opende Mathieu Meertens de score voor club, die in België op het tweede niveau speelt. Thijmen Goppel maakte vroeg in de tweede helft de gelijkmaker.

NEC - RKC Waalwijk 2-1

In de play-offs om promotie was RKC Waalwijk in mei over twee wedstrijden nog te sterk voor NEC, nu waren de rollen omgedraaid. De promovendus moest buigen voor de Eerste Divisie-club. RKC kwam nog wel op voorsprong via Sylla Sow, maar gaf die in de tweede helft weg. Mike Ndayishimiye, die in belangstelling zou staan van Bayern München, nam de gelijkmaker voor zijn rekening. Niek Hoogveld kwam daarna als matchwinner op het scoreformulier.

Wint PSV in reguliere speeltijd de Johan Cruijff Schaal? Win ruim drie keer je inzet bij TOTO!