Gisteren gemist: straf voor Ajax, geen Zirkzee voor ADO Den Haag

27 juli 2019, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 26 juli.

Ajax gestraft voor vuurwerk, leeg uitvak als voorwaardelijke straf

Ajax is gestraft voor vuurwerk dat supporters afstaken tijdens de bekerfinale en de kampioenswedstrijd. De Amsterdammers hangt onder meer een uitwedstrijd zonder publiek boven het hoofd. Ajax probeert de kosten te verhalen op de verantwoordelijke personen, zo meldt de club.

Van Dijk prijkt op cover van FIFA 20 Champions Edition

Virgil van Dijk is samen met Eden Hazard het gezicht van FIFA 20. De captain van Oranje prijkt op de cover van de Champions Edition (een uitgave met meer features) van de game. Hazard staat op de standaard versie. Wie het gezicht wordt van de Ultimate Edition, maakt EA Sports later bekend.

Van Bommel hoopvol: "Goede kans dat Bergwijn blijft"

Ondanks de belangstelling voor Steven Bergwijn, is het volgens Mark van Bommel ook mogelijk dat de aanvaller bij PSV blijft. Dat zegt de coach nadat vandaag (vrijdag) bekend werd dat Sevilla zich in Eindhoven had gemeld. "Ik wil hem graag houden, dat is duidelijk", aldus Van Bommel.

ADO Den Haag: streep door Zirkzee, Kramer serieuze optie

ADO Den Haag heeft een streep gezet door Joshua Zirkzee. De talentvolle spits van Bayern München werd in verband gebracht met de Residentieclub. Mogelijk dat ADO er met Michiel Kramer wel een spits bij krijgt. De clubloze speler hoopt een contract te verdienen en deed vrijdag een kwartier mee in de oefenwedstrijd tegen OH Leuven (1-1).

Droomdebuut Hagi bij Genk: winnende treffer bij eerste balcontact

Ianis Hagi heeft een droomdebuut beleefd voor Racing Genk. Bij zijn eerste balcontact maakte het Roemeense talent het winnende doelpunt in de Belgische seizoensopener tegen Kortrijk (2-1). Hagi werd deze zomer nog in verband gebracht met Ajax.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen