'Afrika Cup-gangers van Ajax tegen PSV niet in de basis'

27 juli 2019, 09:25

Hoewel de Afrika Cup-gangers tot de wedstrijdselectie van Ajax behoren, begint geen van hen tegen PSV in de basis. Het Algemeen Dagblad vermoedt dat Andre Onana, Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui zaterdagavond plaatsnemen op de bank. Voor de linksbackpositie worden twee namen genoemd.

Voor Nicolas Tagliafico komt de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal nog te vroeg. De Argentijn meldde zich donderdag weer in Amsterdam. Erik ten Hag heeft twee opties om die tijdelijk vacature in te vullen. Het AD denkt dat aankoop Lisandro Martinez gaat spelen, de NOS rekent op Sergino Dest. De achttienjarige jeugdspeler liet in de voorbereiding een verdienstelijke indruk achter en zou vanavond zomaar eens kunnen spelen.

Lees ook: 'Lozano en Gutierrez op bank

Omdat Onana nog niet start, staat Bruno Varela onder de lat. Het centrale duo voor hem bestaat uit Daley Blind en Perr Schuurs, die de voorkeur krijgt boven Kik Pierie. Joël Veltman speelt als rechtsback. Op het middenveld staan Razvan Marin, Donny van den Beek en Lasse Schöne. Dusan Tadic, Kasper Dolberg en Quincy Promes vormen de voorhoede.

Vermoedelijke opstelling:

Varela; Veltman, Schuurs, Blind, Martinez/Dest; Marin, Van de Beek, Schöne; Tadic, Dolberg, Promes

Player Special bij TOTO: win 7

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen