Zidane: "Voor Atlético was dit geen vriendschappelijke wedstrijd"

27 juli 2019, 11:06

Ondanks de ontluisterende oorwassing tegen Atlético Madrid (3-7), heeft Zinedine Zidane vertrouwen in het seizoen van Real Madrid. "We kunnen niet blij zijn met deze nederlaag, maar ik ben ervan overtuigd dat we op het hoogste niveau mee kunnen doen", is de Fransman hoopvol.

Real Madrid werd overlopen door de stadsgenoot. Halverwege keek De Koninklijke tegen een 0-5 achterstand aan. "Binnen acht minuten stonden we met 0-2 achter en vertoonden wij geen verbetering", zegt Zidane op het clubkanaal van Real. "We hebben nooit in de wedstrijd gezeten. Het ontbrak ons aan intensiteit en dat heb je nodig op dit niveau."

Juist die energie had Atlético wel in zijn spel. "Dit was een vriendschappelijke wedstrijd, maar voor Atlético niet. We weten ook dat zeven tegendoelpunten niet mag gebeuren. De spelers weten dat en zijn teleurgesteld. We moeten hier niet te lang bij stilstaan, want dit is een wedstrijd in de voorbereiding. Atlético was in alle opzichten beter dan wij. We moeten kalm blijven en klaar zijn wanneer La Liga begint."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen