Gisteren gemist: Ajax pakt eerste prijs, blessure Lammers

28 juli 2019, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 27 juli.

Ajax wint eerste prijs van het seizoen na reguliere zege op PSV

Ajax heeft de 24ste editie van de Johan Cruijff Schaal gewonnen. In Amsterdam was de landskampioen met 2-0 te sterk voor PSV. Kasper Dolberg zette de Amsterdammers met het snelste doelpunt uit de geschiedenis van de Johan Cruijff Schaal na 35 seconden op voorsprong. Snel na rust besliste Daley Blind het duel. PSV speelde het laatste half uur met tien man, omdat Sam Lammers geblesseerd uitviel en trainer Mark van Bommel al driemaal had gewisseld.

Van Bommel rekent tegen Basel niet op uitgevallen Lammers

PSV-coach Mark van Bommel verwacht niet dat Sam Lammers komende dinsdag kan spelen in de return tegen FC Basel in de tweede voorronde van de Champions League. De aanvaller viel zaterdag in het duel met Ajax om de Johan Cruijff Schaal (2-0 verlies) geblesseerd uit.

Basel verliest voor return tegen PSV thuis van Sankt Gallen

FC Basel heeft drie dagen voor de return tegen PSV in de tweede voorronde van de Champions League een tegenvaller te verwerken gekregen in de nationale competitie. De ploeg ging zaterdag voor eigen publiek met 2-1 onderuit tegen Sankt Gallen.

Spanje klopt Portugal en wint EK onder 19 voor achtste keer

Het is Portugal niet gelukt haar titel op het Europees kampioenschap voor spelers tot 19 jaar te prolongeren. De Portugezen verloren zaterdag in de finale van Spanje. Het werd 2-0 in de Armeense hoofdstad Yerevan.

Ziyech vertrekt niet zomaar bij Ajax: "Ik voel me thuis hier"

Hakim Ziyech benadrukt dat hij niet zomaar zal vertrekken bij Ajax. De middenvelder wees Sevilla FC eerder deze zomer al af, aangezien hij het uitstekend naar zijn zin heeft bij de Amsterdamse club.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen