Klopp kent rustige transferperiode: "Moeten rekeningen betalen"

28 juli 2019, 12:49

Vorig jaar smeet Liverpool met de miljoenen op de transfermarkt, maar dat is nu niet het geval. De club versterkte zich tot dusver alleen met de talenten Sepp van den Berg en Harvey Elliott. Trainer Jürgen Klopp vindt het prima.

De transfermarkt sluit in Engeland op 8 augustus en echt grote aankopen worden er niet meer verwacht van de regerend Champions League-winnaar. "Dat betekent niet het einde van Liverpool", zegt Klopp tegen The Telegraph. "Volgend jaar is er gewoon weer een transferperiode. Het team is heel goed en we hebben veel geïnvesteerd in deze ploeg. Nu gaan we ermee aan de slag."

In tegenstelling tot andere grootmachten doet Liverpool deze zomer dus een stapje terug. "Ik weet niet hoe andere clubs het allemaal doen", zegt Klopp. "Sorry, maar wij moeten ook gewoon onze rekeningen betalen. Het lijkt er niet op dat we deze zomer weer gaan investeren. We zijn hier niet in dromenland waar je alles kunt pakken wat je wilt. Vier clubs in de wereld lijken dat wel te kunnen doen en dat zijn Real Madrid, FC Barcelona, Manchester City en Paris Saint-Germain. Als zij iemand willen kopen, dan doen ze dat. Ik ben er niet jaloers op."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen