'Transfer Bale naar Jiangsu Suning in China valt in het water'

28 juli 2019, 14:40

Het leek erop dat Gareth Bale zijn in geval geraakte carrière in China zou gaan vervolgen, maar dat gaat toch niet gebeuren. De Welshmen van Real Madrid was dichtbij een transfer naar het Chinese Jiangsu Suning, maar de transfer is zondag afgeketst.

Dat bericht de BBC. De dertigjarige Bale stond op het punt om voor drie jaar te tekenen bij de Chinese club, waar hij het waanzinnige salaris van één miljoen pond per week kon gaan verdienen. Volgens de BBC heeft Real Madrid zelf een streep gezet door de transfer naar China. De club vindt het zonde om de buitenspeler voor weinig geld van de hand te doen. Het afketsen is slecht nieuws voor Zinedine Zidane, aangezien hij Bale graag wilde zien vertrekken.

In 2013 kwam Bale over van Tottenham Hotspur. De 30-jarige buitenspeler heeft nog een contract voor drie seizoenen bij zijn huidige werkgever. Volgens zijn zaakwaarnemer Jonathan Barnett kan Real ook overwegen om Bale gewoon een kans te geven in plaats van hem richting de uitgang te duwen. "Als er iets langskomt dat bij ons past, dan kunnen dingen veranderen en kan hij binnen een dag of een week weg zijn. Of hij kan nog steeds een speler van Real Madrid blijven", zei hij vorige week.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen