Enorme blunder Van Beek leidt oefennederlaag Feyenoord in

28 juli 2019, 16:27   Bijgewerkt: 28 juli 2019, 22:20

De laatste oefenwedstrijd van Feyenoord heeft Jaap Stam huiswerk opgeleverd. De Rotterdammers verloren zondagmiddag met 1-3 en bleek andermaal dat er verdedigend werk aan de winkel is.  Feyenoord liet regelmatig gaten vallen, waar Southampton mondjesmaat van profiteerde.

Op stuitende manier kwam Feyenoord op achterstand. Sven van Beek ging in de eigen zestien gruwelijk in de fout. De bal stuitte van zijn voet en was Che Adams er als de kippen bij om daarvan te profiteren. Van Beek viel later, net als Sam Larsson, geblesseerd uit.

Orkun Kökcü herstelde de opgelopen schade voor Feyenoord. Hij rondde een goede loopactie van Dylan Vente. Toch zocht Feyenoord de kleedkamers op met een achterstand. Maya Yoshida scoorde vanuit een vrije trap van Southampton.

In de tweede helft wilde Feyenoord voor de gelijkmaker gaan, maar was het al met al te mager en te slordig. De grootste kans kwam op naam van Wouter Burger. Zijn schot leek in het doel te belandden, maar stond teamgenoot Naoufal Bannis onderweg in het pad. Waar Feyenoord het meeste recht had op een doelpunt, viel die aan de andere kant. Southampton speelde de defensie uit elkaar en schoot Sofiane Boufal onbedreigd de eindstand op het scorebord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen