Van der Heijden uit vertrekwens: "Geen eerste keus"

29 juli 2019, 07:43

Jan-Arie van der Heijden zet zijn zinnen op een vertrek bij Feyenoord. De 31-jarige verdediger zat de laatste twee oefenwedstrijden op de bank. Van der Heijden toont begrip voor dat besluit van Jaap Stam. "Maar ik ken mijn eigen kwaliteiten en ik denk dat ik daarmee niet op de bank moet zitten. Ook niet bij Feyenoord", laat hij weten aan De Telegraaf.

"Ik ben duidelijk geen eerste keus nu. Dat ben ik jarenlang wel geweest. Ik kies dan liever voor een nieuw avontuur", is de Feyenoorder eerlijk in gesprek met de ochtendkrant. Zolang Van der Heijden in De Kuip speelt, kan Stam 'absoluut' op hem rekenen. "Ik heb het ook goed naar mijn zin hier. Ik vind dit een prachtige club, ik ga goed om met iedereen in de selectie en ik vind Rotterdam een fijne stad."

Van der Heijden, die sinds 2015 voor Feyenoord speelt, heeft nog een dikke maand om een oplossing te vinden voor zijn situatie. "Ik voel dat Feyenoord geen vertrouwen uitstraalt naar mij voor de toekomst. Dan moet je een keuze maken en samen tot een oplossing komen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen