Vitesse mogelijk zonder Musonda in seizoensopening tegen Ajax

29 juli 2019, 09:51

Leonid Slutsky weet nog niet of hij over Charly Musonda kan beschikken als Vitesse het zaterdag in de seizoensouverture opneemt tegen Ajax. De 22-jarige aanvaller kreeg na het duel met Sivasspor (1-1) fysieke klachten en miste daarom zondag de oefenwedstrijd tegen Bayer Leverkusen (1-1). Door blessureleed kwam de van Chelsea gehuurde aanvaller afgelopen seizoen slechts een kwartier in actie voor Vitesse.

"Na de wedstrijd tegen Sivasspor leek alles goed, maar hij kreeg de volgende dag last van een stijve knie. Daardoor werd hij automatisch angstig en is hij uitgestapt tijdens de training", vertelt Slutsky aan De Gelderlander. "Zijn blessure is erg onvoorspelbaar. Als je me vraagt of hij klaar is voor de wedstrijd tegen Ajax, weet ik dat oprecht niet."

Vitesse heeft geen geweldige voorbereiding achter de rug. De Arnhemmers wonnen slechts één oefenwedstrijd, al heeft de remise tegen het Bayer Leverkusen van trainer Peter Bosz vertrouwen gegeven. Naast Musonda kampt bij Vitesse alleen Thomas Buitink met een blessure.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen