Narsingh en Bannis laten zich zien bij oefenzege Feyenoord

29 juli 2019, 13:54   Bijgewerkt: 29 juli 2019, 14:49

Feyenoord heeft maandagmiddag op trainingscomplex 1908 Jong FC Utrecht verslagen. De oefenwedstrijd in Rotterdam werd achter gesloten deuren gespeeld. Feyenoord trad tegen de jonge Domstedelingen aan met een reserveteam en won met 5-1.

Onder meer Nick Marsman, Calvin Verdonk, Tyrell Malacia, Emil Hansson en Luciano Narsingh startten bij Feyenoord. De zeventienjarige Naoufal Bannis opende na dertien minuten de score door van dichtbij raak te schieten uit een voorzet van Narsingh. Twee minuten later scoorde de jonge aanvaller weer. Wederom was Narsingh de aangever.

Het duurde niet lang voordat ook het derde doelpunt viel. Met een schot in de korte hoek verraste Tyrell Malacia de doelman van Jong FC Utrecht. Niet veel later viel ook de 4-0, gemaakt door Narsingh. Dat was tevens de laatste goal van Feyenoord voor rust. Het beloftenteam van FC Utrecht maakte de score nog wat dragelijker door vlak voor de theepauze een keer toe te slaan. In de tweede helft werd er weinig meer gescoord. Alleen Cheick Touré sloeg in de slotfase nog toe.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen