Tapia weer terug bij Feyenoord: "Wij kunnen elke speler gebruiken"

29 juli 2019, 14:47   Bijgewerkt: 29 juli 2019, 15:02

Renato Tapia is maandag aangesloten bij de selectie van Feyenoord. Dat melden de Rotterdammers via de officiële kanalen. De middenvelder uit Peru had de afgelopen weken nog vakantie omdat hij met zijn nationale team deelnam aan de Copa América.

Tijdens zijn vakantie weigerde Tapia een transfer naar Lokomotiv Moskou, tot woede van technisch directeur Sjaak Troost. "Vorig seizoen hebben we hem al duidelijk proberen te maken dat er geen toekomst is bij Feyenoord. Toen was er geen club, toen is hij naar Willem II gegaan. Nu heeft hij de Copa America gespeeld en hebben clubs zich gemeld. Allemaal positief natuurlijk, maar nu wil hij niet", zei hij tegen RTV Rijnmond. "Hij moet gewoon meewerken aan een transfer. Anders gaan we kijken of er andere mogelijkheden zijn. Maar ik laat me niet zo makkelijk in de maling nemen, dat pik ik echt niet."

Ondanks de oorlogstaal van Troost, is Tapia welkom in Rotterdam. 'Club en speler hebben vorige week een goed gesprek gehad, met als uitkomst dat alle opties voor de toekomst nog open zijn', laat Feyenoord op de eigen website weten. Jaap Stam bevestigt dat. "Renato is volwaardig lid van onze selectie en wij kunnen elke speler gebruiken", zegt de oefenmeester. Tapia beschikt nog over een eenjarig contract in Rotterdam. Vorig seizoen werd de middenvelder uit Peru voor een half jaar verhuurd aan Willem II.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen