'Bale is woest en wil niet spelen tegen Bayern München'

29 juli 2019, 22:09

Het feit dat zijn transfer naar Jiangsu Suning in het water is gevallen, heeft tot hevige teleurstelling geleid bij Gareth Bale. De buitenspeler uit Wales heeft zich afgemeld bij Real Madrid, dat dinsdag een oefenwedstrijd speelt tegen Bayern München.

Volgens de BBC is Bale 'mentaal gebroken' en wil hij daardoor dinsdag niet spelen. Hij voelt zich niet serieus genomen door de clubleiding en is woest op onder meer trainer Zinedine Zidane. Feit is dat hij niet in de selectie zit voor het duel van morgen. De Franse coach stak niet onder stoelen of banken dat Bale mocht vertrekken, maar president Florentino Perez stak vervolgens op het laatste moment een stokje voor diens transfer naar China.

Dat was slecht nieuws voor Bale, aangezien hij een miljoen euro per week kon gaan verdienen bij Jiangsu Suning. Die club had een driejarig contract voor hem klaarleggen. Nadat Real de transfer eigenhandig een halt toe riep, schakelde de Chinese club over naar andere spelers. Maandag haalde die club met Ivan Santini een andere buitenspeler binnen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen