Van Bommel wil verbetering zien bij PSV: "Snel stappen maken"

29 juli 2019, 19:22

Het is niet zo dat Mark van Bommel heel zwaar tilt aan de nederlaag tegen Ajax in de strijd om de Johan Cruijff Schaal, maar de coach van PSV vindt wel dat het beter moet bij zijn ploeg. Dinsdag spelen de Eindhovenaren de belangrijke Champions League-return tegen FC Basel. Van Bommel verwacht een beter PSV aan het werk te zien.

PSV won vorige week thuis met 3-2 van Basel, maar ging in het weekend onderuit tegen Ajax. Hij rekent erop dat hij zijn ploeg snel kan klaarstomen voor het duel met Basel. "Natuurlijk kan dat. Het zijn geen teamtactische dingen die in die wedstrijd niet goed zijn gegaan, het waren dingen je heel snel kan veranderen", zei hij volgens het Eindhovens Dagblad.

Van Bommel weet dat de spelers van Basel gemiddeld veel ouder zijn dan zijn speler. "Het wil niet zeggen dat ouder ook altijd beter is, vorig jaar hebben we het met een jonge ploeg ook goed gedaan in de Champions League. Wel moeten we heel snel stappen maken, als we mee willen doen in de Champions League. Wij willen altijd scoren en winnen."

Een probleem is wel dat PSV in korte tijd veel nieuwe spelers bij de selectie heeft gekregen. "We lopen niet achter de feiten aan, maar je moet wel met de situatie omgaan. Dat is niet altijd makkelijk, maar ik denk dat we het goed doen. We zijn vroeg begonnen en moeten er heel snel staan. Daar moet je nu eenmaal mee omgaan", aldus de trainer.

Van Bommel kan dinsdag beschikken over Gastón Pereiro, maar niet over Sam Lammers. De spits staat vermoedelijk lange tijd buitenspel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen