Stam mist veel basisspelers en spreekt van horrorscenario

29 juli 2019, 20:00   Bijgewerkt: 30 juli 2019, 10:30

Zondag start het nieuwe Eredivisie-seizoen voor Feyenoord met een thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam, maar echt klaar is de ploeg daar nog niet voor. Jaap Stam vroeg afgelopen weekend al om versterkingen en baalt ook van het feit dat veel basiskrachten geblesseerd zijn.

Een van de spelers die in de lappenmand zit, is Nicolai Jørgensen. De Deen maakte nog geen minuut in de voorbereiding. "Het is moeilijk aan te geven wanneer hij er klaar voor is. We bekijken het met hem van dag tot dag", zegt de trainer via de clubkanalen. "Hij is begonnen met de revalidatie en het voelt op dit moment redelijk aan bij hem. Hopelijk kan hij snel weer het veld op, maar een tijdsindicatie kan ik niet geven."

Vervelend voor Stam was dat Sam Larsson en Sven van Beek zondag tegen Southampton geblesseerd uitvielen. Larsson liep een knieblessure op, maar Stam denkt niet dat die blessure ernstig is. Dat kan hij niet zeggen over de enkelblessure van Van Beek. "Hij moet onderzocht worden in het ziekenhuis. We hopen dat het meevalt. Hij ging door zijn enkel en leek iets te verdraaien. Het is even afwachten."

Naast bovengenoemde spelers zit ook Jens Toornstra in de ziekenboeg bij Feyenoord. Het is daardoor een horrorscenario voor Stam. "Dit is het ook. In de eindfase van de voorbereiding ga je naar je basis toe en hoop je automatismes te krijgen in het elftal, maar bij ons vallen er jongens weg. Het is niet gezegd dat we dat niet kunnen opvangen, maar we wilden toewerken naar een vaste elf waar we mee konden beginnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen