Gisteren gemist: Dogan naar NAC, horrorscenario voor Feyenoord

30 juli 2019, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 29 juli.

Lammers in de lappenmand: "Het ziet er niet goed uit"

De druiven zijn zuur voor Sam Lammers. De jonge aanvaller kwam in de zomer terug van een verhuurperiode aan sc Heerenveen was vorige week nog doeltreffend tegen FC Basel. In het duel om de Johan Cruijff Schaal raakte de spits geblesseerd en Mark van Bommel vreest hem enige tijd kwijt te zijn.

Van Bommel wil verbetering zien bij PSV: "Snel stappen maken"

Het is niet zo dat Mark van Bommel heel zwaar tilt aan de nederlaag tegen Ajax in de strijd om de Johan Cruijff Schaal, maar de coach van PSV vindt wel dat het beter moet bij zijn ploeg. Dinsdag spelen de Eindhovenaren de belangrijke Champions League-return tegen FC Basel. Van Bommel verwacht een beter PSV aan het werk te zien.

NAC slaat mooie slag met komst van goaltjesdief Dogan

NAC Breda heeft zich maandagavond verzekerd van de diensten van Huseyin Dogan. De 25-jarige aanvaller komt over van TOP Oss, waar hij vorig seizoen een revelatie was in de Eerste Divisie. De aanvaller heeft voor twee jaar getekend in Breda, met een optie op een extra seizoen.

Stam mist veel basisspelers: "Dit is een horrorscenario" 

Zondag start het nieuwe Eredivisie-seizoen voor Feyenoord met een thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam, maar echt klaar is de ploeg daar nog niet voor. Jaap Stam vroeg afgelopen weekend al om versterkingen en baalt ook van het feit dat veel basiskrachten geblesseerd zijn.

Vitesse gaat niet in zee met proefspelers Ould-Chikh en Nelom

Vitesse heeft maandag slecht nieuws gebracht aan Bilal Ould-Chikh en Miquel Nelom. Beide spelers waren al enige tijd op proef bij de Arnhemmers, maar komen niet in aanmerking voor een contract.

NAC Breda speelt zeer knap gelijk tegen Panathinaikos

De voorlaatste oefenwedstrijd van NAC Breda is maandag prima verlopen. In eigen stadion hield de Eerste Divisie-ploeg zich knap staande tegen het Griekse Panathinaikos: 0-0.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen