Real Madrid lijdt tegen Spurs volgende oefennederlaag

30 juli 2019, 20:13   Bijgewerkt: 30 juli 2019, 21:07

Real Madrid is er niet in geslaagd zich te revancheren voor de 3-7 nederlaag tegen Atlético Madrid. In het kader van de Audi Cup ging het team van trainer Zinédine Zidane dinsdagavond met 0-1 onderuit tegen Tottenham Hotspur. Harry Kane maakte voor rust het enige doelpunt van de wedstrijd.

Beide teams startten met hun sterkste spelers aan de wedstrijd in Duitsland. Bij Real Madrid was er onder meer een basisplaats voor nieuwelingen Eden Hazard en de achttienjarige Rodrygo, die voor 45 miljoen euro is overgekomen van Santos. Mauricio Pochettino stelde onder meer de van Olympique Lyon overgekomen Tanguy Ndombele op.

Het enige doelpunt van de wedstrijd volgde uit een fout in de opbouw van Real Madrid. Een verkeerde breedtepass kwam terecht bij Marcelo, die in een poging de bal proberen binnen te houden Harry Kane één op één met Keylor Navas zette. Voor de Engelsman was het vervolgens een koud kunstje om de score te openen. Na rust werd er niet meer gescoord. De Koninklijke verloor eerder in de voorbereiding van Bayern München (1-3) en won van Arsenal (2-2, winst na penalty's). 

De andere twee deelnemers van de Audi Cup zijn Bayern München en Fenerbahçe. Deze clubs nemen het later op de dinsdagavond tegen elkaar op. De winnaar van dat duel speelt woensdagavond in de Allianz Arena de finale tegen Tottenham Hotspur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen