Zoet steekt hand in eigen boezem: "Het moet beter"

30 juli 2019, 23:15

Het is vooralsnog niet het seizoen van Jeroen Zoet. Dinsdagavond ging de doelman van PSV niet helemaal vrijuit bij het openingsdoelpunt van FC Basel. Het schot was hard, maar niet onhoudbaar.

"De goals gaan er te makkelijk in, dat moet anders", concludeert Zoet na de wedstrijd in gesprek met het Algemeen Dagblad. Met zijn vingertoppen zat de sluitpost aan de vrije trap van Eray Cömert, maar via onderkant van de lat vloog de bal alsnog over de doellijn. Is er bij Zoet zo vroeg in het seizoen al sprake van een vormcrisis? "Dat is overdreven. Feit is wel dat het beter moet, daar doe ik ook alles aan."

PSV knokte zich na de vroege achterstand terug naar 1-1. Bruma scoorde opnieuw tegen Basel, maar zijn doelpunt bleek uiteindelijk niet voldoende voor een ticket voor de volgende voorronde van de Champions League. In de tweede helft maakten de Zwitsers via Ricky van Wolfswinkel de cruciale 2-1. "We speelden ons spel en creëerden ook kansen, maar het was niet genoeg. Het is lastig om aan te geven waar dat nu precies aan ligt", besluit Zoet.

Lees ookVan Wolfswinkel: "Hoop niet dat ze mijn paspoort innemen"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen