Zwaar teleurgestelde Van Bommel verwijt spelers niets

30 juli 2019, 23:36

Mark van Bommel is naar eigen zeggen zwaar teleurgesteld nu PSV zich niet meer kan plaatsen voor de Champions League. De Eindhovenaren verdedigden in Zwitserland een 3-2 voorsprong uit de heenwedstrijd, maar verloren in het St. Jakob-Park met 2-1 van FC Basel. Op basis van uitdoelpunten ligt PSV uit de voorrondes.

PSV heeft zich dinsdagavond tekortgedaan, vindt Van Bommel. "Wij krijgen de beste kansen, maar winnen de wedstrijd niet", aldus de oefenmeester, die niet boos is op zijn spelers. "Ik kan ze absoluut niks verwijten. Op het moment dat je de controle hebt in de wedstrijd, maak je de kansen niet af. Zij schieten denk ik drie keer op goal en maken twee goals, zoals in Eindhoven ook gebeurde."

Afgelopen weekend verloor PSV de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Ajax (2-0) en nu moeten de Eindhovenaren opnieuw een domper verwerken. "We moeten gewoon door, of je nu wilt of niet", verwijst Van Bommel in gesprek met de NOS naar op de competitiestart. "Als je de laatste twee wedstrijden analyseert en puur naar veldspel kijkt, dan hebben we genoeg kansen gehad. We hebben mogelijkheden gehad om de wedstrijd te winnen, dus daar ligt het niet aan."

Lees ook

- Zoet steekt hand in eigen boezem: "Het moet beter"

Van Wolfswinkel: "Hoop niet dat ze mijn paspoort innemen"

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen