Scaloni blijft na steun van Messi tot 2022 Argentijnse bondscoach

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

31 juli 2019 – Lionel Scaloni blijft de komende jaren de bondscoach van Argentinië. De oefenmeester (41) werd na het WK in Rusland in eerste instantie als interim-coach aangesteld, maar heeft inmiddels het vertrouwen van de selectie gewonnen. Hij blijft tot en met de zomer van 2022 – als het WK in Qatar wordt gehouden – keuzeheer van Lionel Messi en consorten.

Scaloni blijft na steun van Messi tot 2022 Argentijnse bondscoach

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat heeft de Argentijnse voetbalbond bekend gemaakt via de officiële kanalen. Ondanks dat ook Scaloni er niet in slaagde om met zijn ploeg verder te komen dan de derde plaats op de Copa América – een mindere prestatie dan de twee voorgaande edities van het toernooi – heeft de bondscoach wel het vertrouwen gewonnen van de spelers. Onder andere Messi maakte zich sterk voor het aanblijven van Scaloni, die bezig is aan zijn eerste baan als hoofdtrainer.

Als voetballer was hij als verdediger actief bij onder andere Deportivo La Coruna, West Ham United, SS Lazio en Atalanta Bergamo. In maart 2020 begin hij met Argentinië aan de WK-kwalificatie, waarvoor de loting nog gedaan moet worden. Scaloni was in 2018 de opvolger van de ontslagen Jorge Sampaoli.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd