Peterson staat voor spoedig vertrek bij Heracles Almelo

31 juli 2019, 09:59

Heracles Almelo raakt Kristoffer Peterson kwijt. Dat melden diverse Nederlandse media. Zeer waarschijnlijk gaat de Zweedse aanvaller tekenen bij Swansea City, dat uitkomt in het Engelse Championship. De verschillende partijen zijn met elkaar in onderhandeling.

Technisch manager Tim Gilissen bevestigt aan RTV Oost dat Peterson toestemming heeft om te onderhandelen. Hij voorspeelt dat de transfer binnen één of twee dagen in kannen en kruiken is. Gilissen laat in het midden of Swansea de betreffende club is. Maar volgens de regionale omroep en [a,https://www.tubantia.nl/heracles/kristoffer-peterson-in-gesprek-met-swansea~afc782c9/?referrer=https://t.co/oKh8nVFnqn,_blank,Tubantia] gaat het inderdaad om de Welshe club.

Het aanstaande vertrek van Peterson hing al in de lucht. De Zweed had al langer een transferwens. Door een pijnlijke knie speelde hij de oefenwedstrijden van Heracles Almelo al niet mee. Afgelopen seizoen maakte Peterson twaalf doelpunten en bereidde hij zes doelpunten voor. Eerder raakte Heracles aanvallers Adrian Dalmau (FC Utrecht) en Brandley Kuwas (Al-Nasr) al kwijt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen