FC Volendam huurt multifunctionele Belg van Club Brugge

31 juli 2019, 18:34

FC Volendam heeft zich versterkt met Noah Fadiga. De negentienjarige Belg, die op de hele rechterflank uit de voeten kan, wordt voor een jaar gehuurd van Club Brugge. Fadiga is na Zakaria el Azzouzi en Darius Johnson de derde zomeraanwinst van de Volendammers.

In Volendam hoopt Fadiga zich verder te ontwikkelen. "Ik ben zeer blij om een jaar bij deze mooie club te mogen spelen onder een zeer goede staf. Samen met de ploeg en staf hoop ik een heel mooi seizoen te beleven en zo hoog mogelijk te eindigen. De verwachting is veel ervaring op te doen, mijn steentje bij te dragen aan de club en daarmee ook mezelf te ontwikkelen om zo een betere speler te worden", zegt hij via de clubkanalen.

Volgens technisch directeur Jasper van Leeuwen is Fadiga een talentvolle speler. "Een echte atleet die wat later is gaan groeien en waar nog veel rek in zit. Hij heeft lang als buitenspeler gespeeld, dus hij is creatief en denkt van nature aanvallend. Het laatste jaar is hij als opkomende rechtsback gaan spelen, mede daarom kan hij echt iets toevoegen aan onze aanvallende speelwijze. Wij zijn blij dat we hem toe kunnen voegen aan het team en zullen hem helpen in zijn ontwikkeling, zodat Club Brugge over een jaar ook weer over een betere speler kan beschikken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen