Sandler wil bij Anderlecht centraal duo vormen met Kompany

31 juli 2019, 20:29

Tegen KV Oostende (1-2) kwam hij afgelopen weekend niet van de bank af, maar woensdag tegen Fortuna Düsseldorf (1-2) maakte Philippe Sandler weer speelminuten voor RSC Anderlecht. De van Manchester City gehuurde verdediger begon in de basis en hoopt binnenkort samen met speler-trainer Vincent Kompany een centraal duo te vormen.

Tegen Fortuna Düsseldorf deed Sandler een helft mee, maar niet aan de zijde van Kompany. "Ik heb nu 45 minuten gespeeld en ik voelde me heel goed. Het is niet aan mij om de keuzes te maken, maar ik voel me goed. Voor mij staat het licht op groen. Dat ik met Kompany een duo moet vormen? Dat is een van de redenen waarom ik naar Anderlecht ben gekomen", wordt hij geciteerd door Sporza.

Sandler vindt dat Anderlecht 'bij vlagen' heel goed voetbal laat zien. "Dat hebben jullie zondag ook gezien, maar het moet gewoon beter", stelt hij. "We hebben een hele jonge groep en dan is het lastig om het er meteen in te krijgen. Maar ik denk dat we zeker op de goeie weg zijn. We moeten gewoon elke training honderd procent geconcentreerd zijn en dan denk ik wel dat het goed komt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen