'Genoa toont nadrukkelijke belangstelling voor Schöne'

31 juli 2019, 21:33

Wat al in Italiaanse media circuleerde, wordt woensdagavond bevestigd door het Algemeen Dagblad: Genoa heeft Lasse Schöne op de korrel. De Deense middenvelder van Ajax staat zelfs in de nadrukkelijke belangstelling van de club uit de Serie A. Genoa ziet de 33-jarige middenvelder als gewenste versterking voor de middelste linie.

Op dit moment heeft Schöne geen basisplaats bij Ajax. De concurrentie op het middenveld is hevig. Frenkie de Jong vertrok weliswaar naar FC Barcelona, maar met Razvan Marin en Edson Álvarez heeft Erik ten Hag er twee opties bij. Carel Eiting is na lang blessureleed weer inzetbaar en zowel Daley Blind als Noussair Mazraoui kunnen ook op het middenveld uit de voeten.

Het is niet bekend hoe Schöne staat tegenover een overgang en of Ajax de ervaren Deense middenvelder überhaupt kwijt wil. De 45-voudig international van Denemarken speelt al sinds medio 2012 in Amsterdam en beschikt over een contract dat nog één seizoen doorloopt. Ajax heeft de optie om de samenwerking een jaar te verlengen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen