Moisander nieuwe captain Werder Bremen: "Geweldige eer"

1 augustus 2019, 12:18

Niklas Moisander is de nieuwe aanvoerder van Werder Bremen. De voormalig verdediger van onder andere Ajax en AZ neemt de band over van de vertrokken Max Kruse en is daar enorm trots op. "Aanvoerder van Werder Bremen zijn is een geweldige eer voor mij. Met deze groep zal het een makkelijke taak zijn", verwacht hij. Davy Klaassen staat ook onder contract bij de Duitse club.

Dat vertelt hij op het clubkanaal. "Vorig seizoen was ik co-captain, dus ik bleef rustig. Ik heb altijd gezegd dat de aanvoerdersband niet alles voor mij is. Ik probeer mijn ding te doen, ook als aanvoerder", legt Moisander uit. "Een paar dagen geleden hoorde ik dat ik aanvoerder was. Ik denk niet dat het een grote verrassing was voor mijn teamgenoten."

Bij de nationale ploeg van Finland is Moisander ook captain. "Maar deze functie vraagt veel meer van mij. Ik werk hier bijna elke dag samen met de hoofdtrainer", legt de Fin uit, die twee landgenoten als voorbeeld heeft. "Jari Litmanen en Sami Hyppiä waren de aanvoerders bij mijn eerste duels voor Finland. Van heb ik zoveel geleerd. Ze hebben me heel veel geleerd en het team geholpen, dat wil ik ook."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen