AC Milan legt dertig miljoen op tafel voor Lille-aanvaller Leão

1 augustus 2019, 15:35

AC Milan heeft Rafael Leão (20) overgenomen van OSC Lille. De aanvaller komt over van de Franse club, waar hij pas net bezig was aan zijn tweede seizoen. In Milaan tekent hij een contract voor liefst vijf seizoenen. Het prijskaartje wordt geschat op dertig miljoen euro.

Dat maakt de club bekend via de officiële kanalen. Leão stapte in de vorige zomer transfervrij over naar Lille en maakte indruk bij die club met acht doelpunten in 24 duels. Lille, dat op de tweede plaats achter Paris Saint-Germain eindigde in de Ligue 1, deed het sowieso erg goed en moet daar in de zomer voor boeten: Thiago Mendes vertrok al naar Olympique Lyon en ook Anwar El Ghazi en Youssouf Koné gingen weg, terwijl Arsenal bezig is met het afronden van de komst van sterspeler Nicolas Pépé.

Ook Leão, jeugdinternational van Portugal, trekt de deur na één seizoen dus alweer achter zich dicht. Na Franck Kessié, Theo Hernández en Rade Krunic de derde aanwinst. Hij moet de opvolger worden van de vertrokken Patrick Cutrone. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen