Koster heeft vertrouwen in Willem II ondanks weinig aanwinsten

1 augustus 2019, 15:36

Bij Willem II gaat het de laatste weken veel over transfers (en het uitblijven daarvan), maar in aanloop naar de competitiestart tegen PEC Zwolle wilde Adrie Koster zich vooral richten op de spelers die hij wel tot zijn beschikking heeft. "Ik heb in deze spelersgroep het volste vertrouwen voor vrijdagavond", aldus de oefenmeester.

Op de clubsite gaat hij in op het treffen met PEC Zwolle vrijdagavond. Hoewel Koster Damil Dankerlui, Michael Woud en Justin Ogenia mist, zijn de problemen bij PEC Zwolle met veel blessures en twee schorsingen (Kenneth Paal en Sam Kersten) ook niet mals. Van onderschatting wil Koster echter niets weten. "We hebben PEC in de voorbereiding bekeken. Ook onder John Stegeman is dat een prima voetballende ploeg die zich op verschillende posities heeft versterkt."

Versterken is iets dat in Tilburg nog amper lukte, maar Koster weegt er niet te zwaar aan. "Het is iets waar bijna alle ploegen in deze fase van het seizoen mee te maken hebben. De kwaliteit van de spelers die we wel ter beschikking hebben is goed", aldus de coach, die wil beginnen met drie punten. "Deze wedstrijd is voor beide ploegen een eerste échte graadmeter en we willen allebei graag met een zege beginnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen