Van den Brom baalt enorm: "Hier ben je het hele jaar mee bezig"

2 augustus 2019, 08:48

FC Utrecht-trainer John van den Brom was na de uitschakeling van zijn ploeg in de voorronde van de Europa League onthutst. De coach baalde enorm van het verlies tegen Zrinjski Mostar. "Verschrikkelijk. Je bent het hele jaar bezig met het behalen van Europees voetbal", aldus de oefenmeester.

Op het clubkanaal gaat hij in op het verlies. "En ook in de voorbereiding ben je de hele tijd bezig met deze wedstrijden... Ontzettend zuur dat je er dan uitligt tegen deze club", aldus Van den Brom. "Deze tik weegt heel zwaar, omdat we weten wat het is om Europees voetbal te spelen." Dat bleef dit jaar echter beperkt tot twee duels tegen Zrinjski Mostar.

Die ploeg zag er al vroeg moegespeeld uit, maar Van den Brom vond niet dat ze omvielen. "Want ze stonden ook weer snel op telkens. Maar we moeten het bij onszelf zoeken, in hoe we de tweede helft hebben gespeeld", zag de coach, die nog met een 0-1 voorsprong ging rusten. "Dit is zuur, maar we hebben niet veel tijd. Zondag begint de competitie en moeten we er staan. Ook fysiek is dit een zware slag geweest."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen