Slutsky: "Voor elke tegenstander in de wereld is Ajax moeilijk"

2 augustus 2019, 12:38

Even rustig op gang komen is er niet bij voor Vitesse. De Arnhemmers treffen landskampioen Ajax zaterdag bij de seizoensoverture en dat is een pittige kluif. Toch heeft trainer Leonid Slutsky hoop.

Vorig seizoen verloor Vitesse op eigen terrein met 0-4 van Ajax. Slutsky wil een soortgelijk verloop nu voorkomen. "Voor elke tegenstander in de wereld is Ajax moeilijk, niet alleen voor ons. Tegen Ajax beginnen met veel wisselingen in het team is niet ideaal. Maar we zullen het zien. Ik ben licht optimistisch voor morgen, maar het is altijd moeilijk tegen Ajax", zegt hij tegen Omroep Gelderland.

Het middenveld van Vitesse bestaat met Riechedly Bazoer en Thulani Serero uit twee oud-Ajacieden. Laatstgenoemde is pas 1,5 week in training, maar maar start toch direct in de basis. "Hij heeft niet stilgezeten hè? Dan is het wat anders. Hij speelde mee op de Africa Cup en sloot daarom pas later aan. Hij is één van onze beste spelers, dus daarom speelt hij gewoon", zegt de Rus. Ook Charly Musonda gaat speeltijd krijgen. "Hij is niet fit genoeg om 90 minuten te spelen, maar hij zal morgen wel in actie komen", zegt Slutsky.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen