Maaskant: "Promovendi maken in eerste seizoen vaak prima start"

2 augustus 2019, 16:36

VVV-Venlo is op z'n hoede voor RKC Waalwijk. De Limburgers zijn zaterdag favoriet als de promovendus op bezoek komt, maar eenvoudig wordt het beslist niet volgens Robert Maaskant. "De ervaring leert dat promovendi vaak het eerste seizoen een prima start maken", blikt de nieuwe trainer van VVV vooruit op de seizoensstart.

"Kijk alleen al de laatste jaren naar onszelf én bijvoorbeeld FC Emmen en Fortuna Sittard. Bovenal is RKC gewoon een goed voetballende ploeg", zegt Maaskant op het clubkanaal van VVV. "Ze hebben het team van vorig jaar grotendeels bij elkaar weten te houden en vormen derhalve een ingespeeld team. Met een jong centraal duo, ervaren backs, een voetballend middenveld en snelheid voorin is het een ploeg die we absoluut niet mogen onderschatten."

Lees ook: Historie geeft Twente

Over de ontwikkeling van zijn eigen ploeg is Maaskant positief. "De groep boekt iedere dag progressie. We hebben prima wedstrijden op de mat gelegd in de voorbereiding. Goede resultaten behaald tegen Wolfsburg én STVV en we hebben Panathinaikos, afgelopen zaterdag, het vuur aan de schenen gelegd. Maar daarmee zijn we er nog niet. We zullen iedere wedstrijd vol aan de bak moeten, te beginnen zaterdagavond!"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen