'Van de Beek: vanuit moreel oogpunt geen nieuw contract'

3 augustus 2019, 08:57   Bijgewerkt: 3 augustus 2019, 11:45

Donny van de Beek kon verlengen, maar zag daar vanuit moreel oogpunt van af. Volgens het Algemeen Dagblad vonden de speler en zijn management het niet netjes om eerst bij te tekenen, om vervolgens alsnog een transfer te overwegen. In die situatie zit Van de Beek nu: Real Madrid hengelt nadrukkelijk naar zijn diensten.

Ajax toont begrip voor het besluit om niet te verlengen. Anderzijds zit de landskampioen ook in een spagaat, schrijft het AD. Ajax gunt de zelfopgeleide Van de Beek een toptransfer, maar wil hem ook niet verliezen. Erik ten Hag benadrukte dat vrijdag al. De succestrainer beseft echter ook dat Van de Beek onhoudbaar wordt wanneer clubs van het kaliber Real Madrid op de stoep staan.

Media in Spanje meldden dat de Koninklijke spoedig met een bod van 60 miljoen euro komt. Real richtte zich aanvankelijk op Paul Pogba van Manchester United, maar die transfer wordt steeds minder realistisch. Ook omdat in Engeland donderdag de transfermarkt sluit. Daarom is Van de Beek als plan B weer van de plank gehaald.

Ben jij de beste manager van FCUpdate.nl? Doe gratis mee aan deze toffe managersgame

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen