Telstar is overtuigd van Marokkaanse verdediger en lijft hem in

3 augustus 2019, 17:53

Na de komst van Sven van Doorm heeft Telstar wederom een nieuwe speler aan boord gehaald. Het gaat om Renaissa Benamar, een 22-jarige centrumverdediger die al enkele weken meetraint met de selectie van Andries Jonker.

De Marokkaans jeugdinternational deed ook mee in een aantal oefenwedstrijden en heeft daarin een goede indruk gemaakt. Hij heeft zaterdag voor twee jaar getekend. "Benaissa heeft tijdens zijn aanwezigheid een hele goede indruk op ons achtergelaten" legt trainer Andries Jonker uit. "Zijn fysiek en inzicht maken hem een prima aanvulling op een plek waar wij ons nog wilden versterken. Ik ben blij dat Benaissa er voor gekozen heeft zijn carrière bij ons voort te zetten."

Benamar begon zijn professionele loopbaan bij FC Twente. In Jong FC Twente kwam hij tot 24 optredens in de competitie. Na een tweede seizoen FC Twente, waarin hij met Jong FC Twente zijn duels speelde in de Derde Divisie verkaste Benamar naar het Marokkaanse Ittihad Tanger. Nu is hij dus weer terug in Nederland.

Ben jij beter dan Mark van Bommel en Erik ten Hag? Doe mee aan deze gratis Eredivisie-game

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen