Emmen verrast met komst international van Peru

3 augustus 2019, 21:42

Een verrassende aanwinst voor FC Emmen. De club, die zaterdag met 0-1 verloor van FC Groningen, heeft kort na die wedstrijd melding gemaakt van een transfer. De club meldt dat Sergio Peña (links op de foto) per direct wordt overgenomen van Granada CF.

Peña had nog een verbintenis tot 2020 bij de Spaanse club, maar hij verkast naar Emmen. Hij heeft voor drie jaar getekend in Emmen. Hij speelde het afgelopen seizoen 32 competitieduels voor CD Tondela op het hoogste niveau in Portugal. Het jaar daarvoor speelde hij negentien duels voor Granada op het tweede niveau in Spanje. De 23-jarige spelmaker heeft acht interlands voor Peru in de benen.

"Ik kan goed voetballen, dat wil ik laten zien op het hoogste niveau van Nederland. Bij FC Emmen kan ik dat doen in een uitverkocht stadion in een geweldige sfeer", zegt de middenvelder. Het duurt nog wel even voordat hij kan spelen, meldt Emmen. 'In verband met de complexiteit van de internationale overschrijving zal Peña de komende weken nog niet speelgerechtigd zijn.'

Voel je als een Eredivisie-coach en speel mee aan de toffe gratis Eredivisie-managersgame!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen