Slutsky: "Achteraf kan ik zeggen dat ik tevreden ben"

3 augustus 2019, 23:05

Voor Leonid Slutsky was het de vraag hoe Vitesse zaterdag voor de dag zou komen tegen Ajax. In de voorbereiding draaide het zeer moeizaam bij de Arnhemmers, die van alle Eredivisie-clubs de minste overwinningen boekten. Dat Vitesse vanavond gelijkspeelde tegen Ajax (2-2) doet hem dan ook goed.

Vooraf bewierookte Slutsky de tegenstander behoorlijk, dus het is logisch dat hij blij is met het punt. "Dit is toch een goede start van de competitie. Je bent van tevoren altijd bang hoe de vorm is na de voorbereiding. Dat kun je in oefenwedstrijden niet zien. Maar achteraf kan ik zeggen dat ik tevreden ben. We komen twee keer op voorsprong en probeerden heel vaak te counteren. Ik ben tevreden over het niveau van het team", zegt hij tegen Omroep Gelderland.

Dat Riechedly Bazoer een merkwaardige rode kaart kreeg, vindt Slutsky geen ramp. De Rus zag dat de eerste gele kaart voor de middenvelder werd gegeven door het vragen om een kaart bij Bas Nijhuis. "Als je moe bent, is het moeilijk jezelf onder controle te houden. Ik accepteer de beslissing van de scheidsrechter."

Ben jij de beste manager van FCUpdate.nl? Doe gratis mee aan deze toffe managersgame

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen