FC Twente maakt indruk: "Ik vond het er redelijk uitzien"

4 augustus 2019, 12:26   Bijgewerkt: 4 augustus 2019, 12:48

FC Twente kan terugkijken op een prima rentree in de Eredivisie. Een punt pakken tegen PSV (1-1) voelt als een goed resultaat, weet ook aanvoerder Peet Bijen. Hij is content met het duel in de volle Grolsch Veste.

"Ik denk dat we bij vlagen goed spel hebben laten zien. We kwamen vooral na rust onder druk te staan", aldus Bijen op de clubwebsite. "We hebben genoeg verbeterpunten, maar ik vond het er redelijk uitzien. We hebben de gehele voorbereiding erop getraind goed in de organisatie te spelen en dat pakte nu goed uit. Je weet in het begin van het seizoen nog niet zo goed waar je staat. Dit is een mooie terugkeer in de Eredivisie voor ons en de fans. Een gelijkspel tegen PSV is een goed resultaat."

Nieuweling Paul Verhaegh is eveneens content. "Het was geen makkelijke wedstrijd, maar een goed begin van ons. We begonnen goed aan de wedstrijd. We wisten de voorsprong lang vast te houden. Uiteindelijk moeten we met een punt leven. Wij zijn blij met deze start. De kop is eraf. Ik denk dat we trots mogen zijn op deze wedstrijd. Een punt thuis tegen PSV met deze geweldige supporters, dan zijn we natuurlijk blij."

Twente speelt volgende week uit tegen FC Groningen.

Voel je als een Eredivisie-coach en speel mee aan de toffe gratis Eredivisie-managersgame!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen