Fortuna gaat het nieuwe seizoen met vier hoofdsponsors

4 augustus 2019, 12:30

Een opmerkelijke constructie bij Fortuna Sittard. De Limburgers komen zondag met het nieuws naar buiten dat er komend seizoen met vier hoofdsponsors gewerkt zal worden. Het Sittardse SECC, Sport Event Congrescentrum, trapt zondag het seizoen af in Alkmaar tegen AZ.

In aanloop naar de eerste thuiswedstrijd van het seizoen, volgende week tegen Heracles Almelo, worden de andere drie hoofdsponsors bekendgemaakt. Het is de bedoeling dat iedere sponsor gedurende acht of negen wedstrijden op de voorkant van het shirt van Fortuna zal staan.

"Innoverende factor aan het concept is dat de vier bedrijven het gehele seizoen op shirtexposure kunnen bogen", legt commercieel manager Jiry Funke uit. "Na het meest prominente exposurecluster op de voorzijde van het shirt, wordt er nog drie keer geswitcht naar een andere shirtlocatie; de schouderpositie (links en rechts) en de rug, onder het rugnummer. Op die manier wordt de bekendheid van de afzonderlijke partijen maximaal geboost. En gezien het enthousiasme bij de vier bedrijven sluit ik zelfs niet uit dat de we dit roulatieconcept in de toekomst handhaven."

Ben jij beter dan Mark van Bommel en Erik ten Hag? Doe mee aan deze gratis Eredivisie-game

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen