Brands doet geweldige zaken met komst spits Kean

4 augustus 2019, 13:29

Marcel Brands heeft in de Premier League een zeer spraakmakende transfer afgerond. Het is de Nederlandse technisch directeur gelukt om Moise Kean naar Everton te halen. De pas negentienjarige spits wordt overgenomen van Juventus, waar hij zich vorig seizoen manifesteerde als een groot talent. De Italiaan heeft voor vijf jaar getekend op Goodison Park.

Everton doet geen uitspraken over de transfersom, maar volgens Engelse media is er een bedrag rond de dertig miljoen euro met de transfer gemoeid. Kean is international van Italië en scoorde vorig seizoen zes keer in dertien competitieduels voor Juventus. Kean is de vijfde aanwinst van Brands, die eerder Andre Gomes, Fabian Delph, Jean-Philippe Gbamin en Jonas Lössl aantrok.

Everton wilde graag een nieuwe spits aantrekken en heeft die nu dus gevonden. Kean is blij met zijn overstap en wist dat hij bij Juventus weinig minuten zou maken. "Ik ben heel trots dat ik het Everton-shirt kan aantrekken", zegt hij op de clubwebsite. "Evetron is een club die naar de toekomst kijkt en dat past bij mij. Ik ben het gewend om wedstrijden te winnen en ik wil die mentaliteit overbrengen op de andere spelers."

Voel je als een Eredivisie-coach en speel mee aan de toffe gratis Eredivisie-managersgame!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen